Чувар

Активни огласи од АНЕТА КОМПАНИ ДООЕЛ:

одржување на двор - работнички за пакување - rabotnicki za pogon-klanica - Мајстор

ФИРМА од Скопје има потреба од чувар.

Плата по договор, сите апликации да се достават по маил на vrabotuvanjeaneta@yahoo.com

со назнака за ,,чувар,,
 

КЛИКНИ