М1 Продажен персонал Капиштец

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Толлакс
 • Активен до 25.01.2022
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Бараме колеги (М/Ж) за  тобако објект лоциран на

локација КАПИШТЕЦ

Работното време е организирано во 2 смени

Работно време на објектот 

пон-петок 07-23часот

слободен ден недела

 

Mожност за развој во рамки на компанијата во раководител на објект, супервизор, бренд менаџер.

Го прошируваме нашиот тим за две работни позиции и Ви овозможуваме да бидете дел од него, следејќи ја нашата приказна на најексклузивни и најснабдени тобако продавници М1 киоск лоцирани на екслкузивни локации

 - специјализирана продавница за алкохол и алкохолни пијалоци, цигари, сокови , државна лотарија ....

 

Потребни квалификации:

- Искуство во работа во трговскиот сектор и малопродажба

- Искуство во продажба на алкохол и алкохолни пијалоци се смета за предност

- Минимум образование ССС

- Познавање на англиски јазик

ПРОФИЛ НА КАНДИДАТОТ

 • Услужно ориентиран
 • Самостоен во извршувањето на работните задачи
 • Вреден, чесен, стабилен и одговорен
 • Спремен за работа на подолг временски период
 • Педантен и уреден

Нудиме

 • Плата секогаш на време во исти ден од месецот
 • Бонуси од продажба 
 • Можност за напредок на работна позиција во раководител на објект, регионален раководител
 • Регрес и платен одмор согласно Законсите нормативи
 • Континуирани обуки за продажба на алкохолни пијалоци вклучувајќи посета на Винарии.
 • Наградување на вработен на месецот.
 • Конкуретна плата

 

Доколку ги исполнувате условите за работното место, и сметате дека сте прилагодливи, сакате предизвици, и имате позитивен и професионален пристап кон работата, Ве повикуваме да ја испратите Вашата професионална биографија на македонски јазик преку полето Брза Апликација со назнака “Продажен персонал во насловот на пораката или на  e-mail  [најави се за да го видиш е-маилот]  . Огласот е отворен 14 дена од датумот на објавување.

контакт телефон од понеделник до петок до 16часот 070220882.

барај огласи за вработување » барај останати огласи »