Машински инжинер со овластување за изведба

 • Објавен пред 12 месеци
 • ОЗОН
 • Активен до 22.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Озон објавува оглас за:

 

Mашински инженер со oвластување А или Б за изведба.

 

Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве услови:

 • Завршенa ВСС,
 • Познавање Англиски јазик,
 • Пожелно познавање на Inventor и AutoCad, за цртање во 2D и 3D,
 • Поседување на Б категорија возачка дозвола,
 • Работно искуство. 

 

Останати вештини:

 • самоиницијативност,
 • идеи,
 • лојалност,
 • посветеност,
 • почитување, и
 • завршување на задачите во зададените рокови.

 

Предходни работни искуства во компании ќе се сметаат како голема предност.

Вашето CV испратете го на: vrabotuvanje@ozon.com.mk

 

На одбраните кандидати Озон им нуди можност за: 

 • стално вработување,
 • сигурна плата, и
 • други можности за развој.

 

Само селектирани кандидати кои ќе ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ