Sales Representative - Агент за продажба

 • Објавен пред 3 месеци
 • 3M FASHION
 • Активен до 24.01.2019
 • Позиција: Текстилна индустрија
 • Локација: Скопје

Компанијата "3М Fashion Macedonia" која постои од 1999 година и нејзина главна активност е дистрибуција и малопродажба на текстил и обувки од познати светски брендови има потреба од асистент за продажба за нашата продавница лоцирана во Спортска сала - Борис Трајковски - ВИП Арена, Скопје.

Успешниот кандидат треба да поседува:

 • Завршено средно образование
 • Желба за работа и унапредување
 • Љубезност и комуникативност
 • Ефективност и ефикасност
 • Личност во која може да се има доверба
 • Идеална возраст 18-32 год.
 • Работно искуство 1-2 год. на иста или слична работна позиција се смета за предност.
 • Ориентирани кон модата
 • Основни познавања од работа на компјутер
 • Љубезен карактер со добри комуникациски вештини и спремност за тимска работa
   
 • Ве молиме испратете го вашето CV на еmail: info@3mfashion.mk 
 • тел за контакт: 02 3 051401

  Сите податоци ќе бидат третирани строго доверливо.
КЛИКНИ