Key Account Sales

 • Објавен пред 12 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 19.04.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Мотиви е домашна Агенција за привремени вработувања која успешно се развива 10 години служејќи на некои од најголемите домашни и странски компании во Македонија, бара:

 

Агент за продажба

 

Главни одговорности:

 • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата,
 • Директна комуникација со клиентите и понуда на услугите на Компанијата,
 • Планирање, организација и изведување на промотивни и маркетинг настани,
 • Делење на промотивни и маркетинг материјали со цел соодветно информирање на Клиентите за тековните понуди на Компанијата.

 

Клучни способности:

 • Одлично развиени комуникациски и презентациски вештини, посветеност и сериозност во пристапот кон работата,
 • Минимум 3 години работно искуство на иста или слична позиција
 • Способност за адаптација и работа во тим.

 

Нашата понуда:

 • Работа во динамична средина, полна со интересни предизвици и можности за развој во секторот човечки ресурси,
 • Конкурентна плата и останати бенефиции,
 • Почеток со работа – веднаш.

 

Доколку се гледате себеси во наведениот профил на кандидат, Ве охрабруваме да ја испратите вашата кратка биографија (CV), на следната е-маил адреса: kariera@motivi.mk со назнака „Агент за продажба“

КЛИКНИ