Систем инженер за говорни сервиси

 • Објавен пред 5 месеци
 • Актон ДООЕЛ
 • Активен до 28.06.2019
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Регионалниот телекомуникациски оператор Актон ДООЕЛ Скопје за своите потреби распишува:

Оглас за прием на работно место: Систем Инженер за говорни сервиси

Потребни квалификации:

 • Минимално 3 години докажано работно искуство како систем инженер за телекомуникациски мрежи
 • Познавање на IP мрежи, конфигурација на мрежна опрема свичеви и рутери, одржување на серверска инфраструктура, VoIP
 • Сертификати добиени во индустријата ќе се сметаат за предност
 • Искуство со VoIP class 5 ќе се смета за предност
 • Лојална, доверлива и мотивирана личност, спремна за учење и напредок

Нудиме:

 • Работа во меѓународна компанија
 • Можност за напредување во струката
 • Реална и фер надокнада

Вработувањето е на неопределено време

Вашите CV-a на македонски и англиски јазик со понова фотографија Ве молиме праќајте ги на следнава email адреса: info@akton.com.mk

Пријавувањето трае од 12.06.2019 до 28.06.2019

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ