Персонал за продажба

  • Објавен пред 9 месеци
  • Малина ТП
  • Активен до 15.03.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Веднаш се вработува продавачка за подготвување и шалтерско продавање само на тостови.Се работи во две смени по една недела, прва од 07,00 до 14,30; втора: од 16,30 до 22,30 ч, со 1 слободен ден (по договор) во неделата. Прва смена се работи во пар со сопственичката. Потребна е возраст од 35 до 50 год. заради пријавување во завод за вработување.Плата по договор, постои можност за превоз по втора смена до дома или до автобус на битпазар.Киоскот се наога на урбанизирано и многу безбедно место, со повеќегодишна традиција. - Дополнителни информации на тел: 075 41 48 47

КЛИКНИ