Се бара работник

  • Објавен пред 6 месеци
  • ДРВОТЕКС
  • Активен до 15.02.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Се бара работник- столар 

потребни квалификации:

-предходно работно искуство ,

-организираност и одговорност 

-фарбање на плочести материјали.

контакт тел. 070-234-943

КЛИКНИ