Административен работник

Потебрен е Aмдинистратор

Тип на вработување: Неопределено време

Потребни квалификации:

  • Возачка дозвола Б категорија
  • Познавање на сметководствена програма Пантеон ќе се смета за предност
  • Познавање на компјутерско работење и Exsel
  • Комуникациски вештини и продажба
  • Изработка на фактури и фискални сетки, патни налози

Вашето CV и препорака испратете ги на мејлот  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »