Административен работник за обработка на податоци

  • Објавен пред 8 месеци
  • СЕТТЕ ДОО Битола
  • Активен до 20.05.2018
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Битола

СЕТТЕ специјализирана агенција за мониторинг на медиумски објави има потреба од едно лице за вработување на определено време, на работно место - Административен работник за обработка на податоци

Потребни квалификации:
- Завршено најмалку средно образование
- Одлични компјутерски вештини (брзина во пишување на текстови)
- Одлично познавање на Word

Вашите апликации ги очекуваме на e-mail адресата: vrabotuvanje@sette.com.mk, најдоцна до 21.05.2018 година (понеделник). Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ