Интернешнл Хотелс АД Скопје: Маркетинг агент/ка

Маркетинг агент/ка

За компанијата: Хотел Континентал е најголемиот хотел во Република С. Македонија и добро познат по својата долга традиција на извонредно сместување во соби, добра храна, како и организација на коктели, семинари, конференции, состаноци, дипломи и свадби. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Интернешнл Хотелс АД Скопје:

Помошник готвач/ка - Портир - Сметководител/ка

(преземи го огласот во Word)

МАРКЕТИНГ АГЕНТ/КА

Потребни квалификации:

 • ВСС / ССС
 • Познавање на англиски јазик
 • Работа со компјутери и познавање на MS Office пакетот
 • Задолжително работно искуство  во маркетинг

Основни задолженија и одговорности:

 • Го истражува пазарот
 • Прави   споредбени анализи на цените на пазарот
 • Контактира со сите јавни институции, органи на управување, странски мисии, амабасади со цел да се понудат и продадат  хотелските и угостителските капацитети
 • Организира и координира одржување на разни средби, семинари, конгреси , тркалезни маси се грижи за рекламирање на капацитетите на објектот
 • Контактира со јавните медиуми за одредување простор и време за рекламирање
 • Должен е постојано да го шири кругот на познати со цел да обезбеди поголем обем на работа  и за таа цел ги користи сите организирани средби во хотелот (коктели, приеми и сл.)
 • Го договара начинот на плаќање на услугите одобрен од менаџментот
 • За сите договорени поединости  за секој поединечен проект  изготвува работен налог и истиот го дистрибуира до сите одделенија кои учествуваат во пружањето услуга
 • Поднесува дневен извештај за работата кај Менаџментот
 • Поднесува годишен извештај за работата кај Менаџментот
 • Ги негува контактите и односите со клиентите во текот на целата година
 • Патува во земјите за кои е задолжен и посетува саеми
 • Обавува и други работи и работни задачи по налог на Управителот

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови, испратете ја Вашата Професионална Биографија (CV) на следнава e-mail адреса: job@hotelcontinental.com.mk со задолжителна назнака на апликацијата “Маркетинг Агентка”  

Напомена:

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведениве услови, ќе бидат контактирани!  

Апликациите кои се испратени по истекот на огласот нема да бидат разгледани

Хотел Континентал вработува маркетинг агент/ка со работно искуство .

Целиот оглас е прикачен во прилог.

За подетални информации јавете се на 070 244 941 или пратете кратка биографија на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »