ПОЛО МАРКЕТ (Црниче) , - КАСИЕРИ

 • Објавен пред 9 месеци
 • Толлакс
 • Активен до 13.03.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ПОЛО МАРКЕТ (Црниче) , - КАСИЕРИ

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образовани
 • Со или без работно искуство
 • Основно познавање на MS Office

Одговорности и задачи:

 • Одржување и унапредување на изгледот на продажното место
 • Услужување и продажба на целокупниот асортиман 
 • Работа на каса,

Личен профил:

 • Вредна и одговорна личност
 • Ведрост, љубезност и комуникативност
 • Лојалност, флексибилност и енергичност
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Флексибилност за работа во смени

Ние ви нудиме редовна исплата на личен доход вреднуван со дополнителни бонуси, обезбедени тренинзи за професионален пристап кон работата и напредување во истата, сигурност во ангажманот на долгорочен временски период во пријатна работна средина.

Сите заинтересирани кандидати својата Професионална Биографија (CV) може да ја достават На tollaks@yahoo.com         Контакт телефон: 075 / 426 - 882 до 17 часот,

или испратете СМС со име и презиме и ние ќе ве контактираме.

КЛИКНИ