PHP Developer

 • Објавен пред 7 месеци
 • Digital Solutions
 • Активен до 10.12.2019
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Гевгелија

Digital Solutions има потреба од PHP програмер со познавање на LaravelKандидатите за отворените позиции ќе работат на веќе постоечки проекти, како и во развојот на нови проекти за домашниот и меѓународниот пазар.

 

Потребно е кандидатите да имаат искуство со следниве технологии:

 • 1+ години искуство со PHP и MySQL;
 • Познавање на JavaScript, CSS, HTML, JQuery и AJAX;
 • Познавање на GIT и/или Subversion;
 • Работно искуство со MySQL датабази

Искуство со некоја од следните технологии ќе се смета за предност:

 • Конфигурација на Linux, Apache
 • Vue.js / React.js

Доколку сметате дека токму вие треба да бидете нашите идни колеги, пратете ги вашите CV-а на contact@digitalsolutions.mkили контактирајте не на 072 254-844.

КЛИКНИ