Сметководител

  • Објавен пред 11 месеци
  • MERGIMI Travel & Tours
  • Активен до 11.12.2017
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Струга

Мергими Травел & Турс има потреба од сметководител со следните квалификации:

  • Соодветно високо образование
  • Минимум 2 години работно искуство
  • Лиценца за сметководител / овластен сметководител ке се смета за предност
  • Одлични компјутерски способности

Сите заитересирани кандидати да испратат CV на bledi@mergimi.mk

Само одбрани кандидати ке бидат контактирани

КЛИКНИ