АВТОМЕХАНИЧАР

Редрајв ДООЕЛ Скопје - објавува конкурс за автомеханичар:

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Претходно работно искуство во автомеханика 
 • Возачка дозвола Б категорија 
 • Основно познавање англиски јазик 
 • Способност за индивидуална и тимска работа 
 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност

Опис на работно место:

 • Поправка на моторни возила (Масерати)
 • Дијагностика на моторни возила
 • Одржување на ред и хигиена во сервис

Нудиме:

 • Можност за техничко усовршување во работата
 • Безбедна и пријатна работна околина
 • Работно време 09:00 до 17:00 часот

 

Вашата професионална биографија CV можете да ја испратите на [најави се за да го видиш е-маилот] .

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »