ХОТЕЛСКИ ПЕРСОНАЛ

  • Објавен пред 6 месеци
  • Хотел GOLD
  • Активен до 10.12.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Xотел Голд има потреба од:

  • Позиција: Рецепција (женска или машка особа)
  • Позиција: Конобар (женска или машка особа) 
  • Позиција: Собарка (женска или машка особа)

Услови за аплицирање:

  • Искуство во областа на хотелиерство;
  • Познавање на англиски јазик, познавање и на турски јазик би било во предност.

За аплицирање пратете CV на следнава e-mail aдреса info@hotelgold.mk или јавете се на броевите 023-220-211 или 070-404-810. 

КЛИКНИ