IDream Concept - Magniflex: Агент за продажба во луксузен Салон за Здрав Сон

Агент за продажба во луксузен Салон за Здрав Сон

Работно место: Агент за продажба во луксузен Салон за Здрав Сон

Компанија: I Dream Concept (официјален застапник на Magniflex)

Локација: Скопје, Центар

Работно време:

Прва смена: пон-пет: 10:00 – 16:30 и сабота од 09:00 – 16:30

Втора смена: по-пет: 12:00-20:00

недела и празници се неработни денови.

Опис на работата:

Бараме високомотивиран и искусен агент за продажба кој ќе стане дел од нашиот стручен тим во нашиот изложбен салон за Здрав Сон – Magniflex. Вработеното лице ќе помине обука и курс за спиење, при што ќе се стекне со едукација за здравиот сон и ќе стане сертифициран експерт за спиење.  Како сертифициран експерт за спиење, ќе бидете одговорни за нашите клиенити, ќе одговорите на нивните прашања, ќе ги едуцирате и ќе дадете соодветна и стручна препорака за нашите производи, ќе им овозможите единствено и незаборавно шопинг искуство полно со новитети и едукација.

Одговорности:

 • Константна обука и едукација за нашите производи,  едукација за здравиот сон и за нови технологии поврзани со спиењето
 • Поздравување на клиентите кога ќе влезат во нашиот салон и посакување на топло добредојде
 • Комуникација со клиентите, разбирање на нивните потреби и давање стручна препорака за соодветниот продукт за нив
 • Едукација на клиентите за карактеристиките и придобивките на нашите производи
 • Исполнување и надминување на таргетите за продажба
 • Оддржување на салонот организиран и чист
 • Обезбедување на висококвалитетна услуга за клиентите
 • Спроведување на продажбата до крај 
 • Дополнително контактирање на клиентите за споделување на нивното искуство со нашиот производ

Потребни квалификации:

 • Искуство во продажба, продажба во изложбен салон или друга малопродажна средина, или работа во која има комуникација со луѓе
 • Одлични комуникациски и меѓучовечки вештини
 • Способност за самостојна работа и работа во тимска средина 
 • Способност за извршување на повеќе задачи од еднаш, и работа со повеќе клиенти од еднаш
 • Флексибилност за работа втора смена до 20:00ч и секоја втора сабота до 16:30ч

Нудиме:

 • Компетитивна плата + месечен процент од продажба
 • Можност за истакнување на својата креативност
 • Можност за брз напредок
 • Работа во две смени 10:00-16:30 и 12:00-20:00
 • Две работни саботи во месецот, недели и празници се неработни денови
 • Пријатна работна атмосфера со млад тим полн со иновативни идеи
 • Константна едукација и зголемување на вашето знаење

Ако сте високо мотивирана личност, водена од резултати, со страст за продажба и комуникација со луѓе, личност која сака да се унапредува и да расте заедно со растењето на фирмата, ве охрабруваме да аплицирате на оваа работна позиција. Ве молиме испратете го вашето CV и вашето мотивационо писмо на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »