обезбедувач

За компанијата: Во 1993 година, Благој Панов, со претприемничка идеа за тоа време, основа компанија која го означи почетокот на една нова епоха во чистењето и одржувањето на различни типови на објекти. Идеја која им овозможува... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Бапал
  • Активен до 25.06.2024
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Скопје
  • Веб: bapal.com.mk/
  • Facebook: bapal.higiena

Потребни квалификации:

1. Физичко обезбедување( машки и женски лица)

2. Лиценца за физичко обезбедување

 

Компанијата нуди:

1. Динамична работна средина

2. Редовни месечни примања 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »