Соработници во маркетинг сектор

  • Објавен пред 3 месеци
  • Дандарком
  • Активен до 19.04.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

*Маркетинг компанија која се наоѓа во Скопје, има интерес за вработување на кадар од 3ца луѓе.

-Ние како постоечка компанија 27 години во Македонија на одбраниот кадар за вработување им нудиме бесплатна обука и поддршка на вработениот додека не стекне искуство.
-Предност за вработување имаат лицата кои имаа искуство во тимска работа, амбициозност и мотив за унапредување.  
-Потребно е кандидатите да поседуваат возачка дозвола Б-категорија и сопствено возило.
-Почетна плата од 15.000-18.000 плус бонуси и можност за унапредување.
-Плаќањето се врши неделно или месечно во зависност од договорот и професионалноста на одбраниот кадар.
-За пријавување може да испратите CV на dandarkom@gmail.com

КЛИКНИ