СОВЕТНИЦИ ЗА ПРОДАЖБА

Активни огласи од Младинска Книга Скопје:

АГЕНТИ ВО ТЕЛЕФОНСКО СТУДИО

Реномирана странска издавачка куќа вработува СОВЕТНИЦИ ВО ПРОДАЖБА.

Основна обврска:

  • Мобилизација на нови агенти за продажба.

Квалификации:

  • најмалку ССС;
  • искуство во продажба ке се смета како предност;
  • мотивација за работа и учење;
  • добри организациски способности;
  • комуникативни способности;
  • подготвеност за тимска работа;

Нудиме:

  • фиксен хонорар и плус атрактивна заработувачка во зависност од продажбата;
  • соработка и можност за професионален развој и работење во динамично опкружување;

Доколку сте заинтересирани пратете биографија на следниот мејл: info@mkskopje.com

КЛИКНИ