Професионален возач на камион со Е Категорија (ЦЕРАДА и ФРИГО)

За компанијата: Меѓународен транспорт и логистика повеќе за компанијата »

Имаме потреба од вработување на: 

  • ПЛАТА ЗА ВОЗАЧ ЗА ФРИГО Камион -- 1900 евра месечна плата
  • ПЛАТА  ЗА ВОЗАЧ ЗА ЦЕРАДА Камион ---  1800 евра месечна плата

ВОЗАЧИ со работно искуство за камиони (фриго/церада).

На релација Македонија - Хрватска / Словенија / Италија и назад.


Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • Возачка дозвола, E категорија,
  • Лиценца за учество на возачите во меѓународниот сообраќај,
  • Дигитална картица,
  • Искуство во меѓународен транспорт.

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на [најави се за да го видиш е-маилот]  или да не контактираат на 00389 70 838 554 .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »