ПОМОШНИК СМЕТКОВОДИТЕЛ

  • Објавен пред 7 месеци
  • КИМАКС КОНСАЛТИНГ
  • Активен до 14.02.2019
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Сметководствено биро КИМАКС КОНСАЛТИНГ   Скопје -Кисела Вода бара лица до 29 години со  ССС -Економски смер или ВСС -Економски факултет  без работно искуство за работа на неопределено време .Се повикуваат сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на kimakskonsalting@yahoo.com   со назнака за помошник сметководител.

КЛИКНИ