Copywriter & Social media manager

 • Објавен пред 8 месеци
 • Р3 Инфомедиа
 • Активен до 14.10.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Р3 Инфомедиа, фирмата креатор на брендовите Златна книга и Маркетконект вработува 2 кандидати на позицијата:

Copywriter & Social media manager

Опис на работни обврски и одговорности:

 • Креира содржина за Direct mailing и изработува и испраќа Newsletter-и;
 • Учествува во подготовка на промотивни кампањи на социјални медиуми;
 • Учествува во изработка на веб страни;
 • Комуницира со клиенти (телефон, емаил, состаноци);
 • Изработува неделни и месечни извештаи, и редовно предлага подобрувања.

Потребни квалификации и вештини на идеалните кандидати:

 • Најмалку 1 година работно искуство во креирање содржини за дигитален маркетинг;
 • Познавање од областа на интернет маркетинг;
 • Пасија за онлајн маркетинг, нови технологии и интернет трендови;
 • Познавање на HTML, Photoshop CC – основно ниво;
 • Искуство во изработка на веб страни ќе се смета за предност.

Ви нудиме:

 • Работа во динамична средина со можност за професионален развој и надоградба;
 • Заработувачка базирана на квалификации, вештини и лични перформанси;
 • Можност за кариера во една од најиновативните компании во Македонија.

Ако сакаш да станеш дел од тим составен од професионалци, испрати твое CV на konkurs@zk.mk со наслов: ‘Copywriter & Social media manager’ најдоцна до среда 24-ти октомври 2018.

КЛИКНИ