МАГАЦИОНЕР И ДОРАБОТНИК ВО ПЕЧАТНИЦА

Арт Принт Студио, има потреба да вработи:

 

МАГАЦИОНЕР И ДОРАБОТНИК ВО ПЕЧАТНИЦА


 
Опис на работата и работните задачи:

 • Магационер и Доработник во печатница (во редок случај возач за подигање и испорака на материјали).

 

 Опис на работно место: 

Магационер:

 • Примање роба,
 • Складирање,
 • издавање хартија, боја, фолии, и алати потребни за печатница. (правење попис еднаш месечно).

Доработник во печатница:

 • Лепење, штосување, хефтање, перфорирање, тврд повез и сите останати доработки во печатница.  

Возач:

 • Подигање одредена итна роба (бидејќи поголемиот дел ни го доставуваат),
 • Испорака на разновидни печатени материјали,
 • Носење документи во разни институции по потреба,
 • Одржување на возилата,
 • Помош при лепење на фолии-тапети,
 • Сечење на графички нож,
 • Сечење плексиглас,
 • Форекс Центраговање, хефтање, собирање, и
 • Разни други работи во печатница.

 
За таа цел потребно е лицето да поседува:

 • Особен интерес за работа во печатница, 
 • Лична и професионална ефективност,
 • Прецизност и ажурност во работатата,  
 • Подготвеност за работа во тим, во производствен погон,
 • Подготвеност да ја прифати фирмата како своја.


 Лицето ќе ги има следниве задачи:

 • Помош и работни обврски со останатите вработени за изработка на печатени продукти во печатницата,
 • Можност за добра заработка после воспоставување, усогласување и координација на целиот систем.

 

 Вашето CV пратете го на емаил: artprintstudio@gmail.com, со задолжителна назнака „МАГАЦИОНЕР/ДОРАБОТНИК”.

Општи правила за аплицирање:  Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).  Назнака на позиција за која се аплицира.
 

КЛИКНИ