Продавачка

  • Објавен пред 11 месеци
  • Ан-Дар компани
  • Активен до 14.01.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Се бара продавачка за во трафика (со искуство)

Контакт телефон: 077/827-810

КЛИКНИ