Работник за едноставни работи во производство

  • Објавен пред 7 месеци
  • ОЗОН
  • Активен до 09.07.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ОзонАир е фабрика за производство на опрема за климатизација, вентилација и други производи согасно со највисоки стандарди за квалитет, безбедност и здравје.

ОзонАир ги охрабрува сите кандидати независно од полот и возраста да аплицираат за вработување на бараната позиција.

За потребите во производство огласуваме слободно работно место на позицијата:

 

Работник за едноставни работи во производство

 

за склопување на елементи кој ќе му се придружи на нашиот тим за Производство во фабриката во Скопје.

Потребно е да се исполнат следниве услови за да се конкурира:

- Кандидатот е пожелно да поседува претходно работно искуство во склопување на производи со работа со рачен алат

- Завршено основно или средно образование

- Работно искуство како склопувач на делови и производи од минимум 1 година ќе се смета за предност

 

За следниве работни задачи:

Општите работници во производството вршат едноставни и рутински задачи поврзани со процесот на производство за што е потребна примена на рачни алатки и едноставни машини како преси за формирање или отсекување прости форми и многу често поголем физички напор, а се занимаваат и со сортирање на производи и едноставно рачно составување на делови.

Кандидатот ќе биде одговорен за работа со рачни машина за склопување на елементи и производи, читање и разбирање на основна документација и технички цртежи, подготвување на материјал за обработка, организирање и избор на алати и грижа за работно место и алати.

 

Се добиваат следниве услови за работа:

- Редовни месечни примања

- Работа во прва смена и исплата на прекувремени часови согласно плановите за работа

- Работа во фабрика во чисти услови и во климатизиран објект

- Можност за обука, стекнување нови знаења и нови работни задачи

- Дефинирани дати за годишен одмор

- Награди за посветено извршување на работните задачи

- Исплата на регрес за годишен одмор согласно со условите за стекнување

- Можност за остварување новогодишен или друг надоместок

 

Доколку сте заинтересирани испратете ги вашата биографија и писмо за мотивација на Македонски јазик на адреса: [email protected]