ВЕЉКОВСКИ ДОО Куманово: Сметководител

Сметководител

(преземи го огласот како слика)

ВЕЉКОВСКИ ДОО е едно од водечките друштва за вршење на сметководствени услуги во Куманово, со работно искуство повеќе од 30 години. Низ годините и во согласност со трендовите ВЕЉКОВСКИ ДОО прерасна во компанија која покрај основната сметководствена дејност дава услуги и од финансиското известување, интерни извештаи и даночни консултации во областа на финансиите.

Поради зголемениот обем на работа, моментално бараме нов член на нашиот тим:

СМЕТКОВОДИТЕЛ

Опис на работата

- Прием и книжење на влезна/излезна материјална и финансиска документација;
- Подготовка на даночни пријави;
- Подготовка на завршна сметка;
- Други задачи во согласност со позицијата и по барање на работодавачот;

Услови

- Работа под менторство и во соработка со тим од професионалци
- Одлична можност за стекнување на нови знаења и развој на нови вештини
- Работно време од 08:00 до 16:00 часот (понеделник-петок)
- Годишен одмор согласно ЗРО

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме вашите апликации да ги испратите на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »