Маркетинг асистент

 • Објавен пред 9 месеци
 • Дивајн Зоран ДООЕЛ
 • Активен до 26.02.2017
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

ДИВАЈН Маркетинг и рекламирање објавува оглас за работното место

МАРКЕТИНГ АСИСТЕНТ

Потребни квалификации:

 • Завршено релевантно високо образование;
 • Мин. 3 години претходно работно искуство на наведената позиција (искуство на назначената позиција во сегментот на BTL и Social media advertising се смета за предност);
 • Одлично познавање и активно користење на деловен англиски јазик (пишан и говорен);
 • Одлично познавање и напредно работењр со апликациите од MS Office пакетот (Word, Excel, Power Point, Outlook);
 • Активно напредно работење во Adobe Photoshop и Adobe Illustrator ќе се смета за предност;
 • Високо развиени аналитички, организациски и комуникациски способности;
 • Високо развиена способност за работа во динамично работно опкружување и ефикасна реализација на повеќе истовремени проекти;
 • Подготвеност за чести патувања во и вон државата;
 • Поседување валидна возачка дозвола Б категорија.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) кратка биографија (CV) и скорешна фотографија со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија, најдоцна до 05.03.2017 год. на:

 

ДИВАЈН Маркетинг и рекламирање

ул. Борис Трајковски бр. 316, 1000 Скопје 

e-mail: careers@divajn.com

www.divajn.com

 

* Ќе бидат контактирани кандидатите кои ќе бидат повикани на селекциско интервју

КЛИКНИ