Продажен персонал

  • Објавен пред 3 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 20.06.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Сакаш да се вработиш, да ја развиваш својата кариера
или ти е потребен џепарац со скратено раб.време
- М1 е идеално место за тебе !!!

М1 ЛОКАЦИИ:
М1 кај Холидеј Ин
М1 Ул.Македонија
М1 Ѓорче Петров
М1 кај Апче
М1 Тц Бисер
M1 кај главна Пошта
М1 кај собрание
М1 Капиштец кај Воденица

Вашите одговорности се:
работа на каса,
услужување на клиенти,
прием на роба,
грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во објектот,
продажба на лотарија, дополна на телефони.

Ние нудиме:
непосредно вработување,
вработување без пробен период,
плата секогаш на време во исти ден од месецот,
исплата на К-15 согласно законските норми
работа во динамичен тим,
можност за напредок на работна позиција.

испратете CV на mail: tollaks@yahoo.com,
контактирајте не телефонски 071 223434 до 17 часот секој работен ден,

КЛИКНИ