Сметководител

Интернационална компанија за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место: Сметководител

Потребни квалификации:

 • ВСС Економски факултет
 • Најмалку 3 години претходно работно искуство на наведената позиција во областа на финансиското и материјалното сметководство
 • Предност е претходно работно искуство во здравствена установа
 • Одлично познавање на Англиски јазик
 • Предност е познавање на Германски јазик
 • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office
 • Уверение за овластен сметководител

Потребни карактеристики и вештини:

 • Способност за брзо учење
 • Развиени комуникациски вештини
 • Организираност, самоиницијативност, стручност и проактивност

Што нудиме:

 • Можност за професионален развој и надоградба
 • Солидни и редовни месечни примања согласно законската и подзаконската регулатива во РМ
 • Размена на интернационални искуства

Доколку ги исполнувате наведените услови и сакате да работите во динамична интернационална компанија, со можност за професионално усовршување и напредување, Вашата биографија, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате, доставете ја најдоцна до 19.05.2019 година на следниот e-mail: frosina.filipova@dmed-healthcare.com

КЛИКНИ