Сметководител

  • Објавен пред една недела
  • ZOKO-SOFFT DOO Skopje
  • Активен до 22.06.2021
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Друштво за сметководствени услуги ЗОКО-СОФТ ДОО со 30 годишно искуство, има потреба од сметководител/овластен сметководител.

Потребни/пожелни квалификации се:

  • Најмалку 2 години работно искуство на сметководствени работи
  • Лиценца за сметководител/овластен сметководител
  • Работно користење на компјутер –MS Office (word, excel)

Платата ќе биде утврдена и договорена по интервјуто кое ќе биде извршено.

Доколку сте заинтересирани за работната позиција своето CV испратете го на следниот меил: [email protected]