Комерцијалист големопродажба

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »

ТОЛЛАКС ДОО Скопје има потреба од следната работна позиција: КОМЕРЦИЈАЛИСТ Регион Скопски

Потребни квалификации:

  • Унапредување на продажба и проширување на продажна мрежа
  • Придобивање на нови клиенти и развивање на односите со постоечките клиенти
  • Возачка дозвола Б -категорија
  • Работно искуство со продажба

Личен профил:

  • Одлична услуга со клиенти, продажни способности
  • Добри комуникациски вештини, Самоиницијативност
  • Професионално однесување, флексибилност,тимска работа,  и позитивен однос спрема промени

Компанијата го задржува правото да не ги контактира кандидатите кои нема да ги исполнат горенаведените квалификации.

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ !!!

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:
испратете CV на meil: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака комерцијалист Толлакс  

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »