Машински одржувач (Реон Скопје)

 • Објавен пред 7 месеци
 • ЕСИ
 • Активен до 27.02.2020
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ЕСИ:

Рачен мијач на автомобили

За вработување кај наш клиент од областа на прехрамбена индустрија бараме:

Машински одржувач (Реон Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

 • Одржување на машините во производствениот погон

 

БАРАМЕ:

 • ССС – средно стручно образование
 • Со и без работно искуство

 

НУДИМЕ:

 • Можен почеток на вработување : веднаш
 • Работа во три смени
 • Нето плата: 15.400 денари
 • На основната плата се пресметуваат законските додатоци за ноќен труд и работа во празник

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

КЛИКНИ