ПРАКТИЧНА РАБОТА

ТАВ Македонија нуди практична работа за студенти кои се заинтересирани во областа на:

Финансии и сметководство

Човечки ресурси

Се охрабруваат да аплицираат сите оние кои имаат соодветно образование во областа и кои сакаат да стекнат практично искуство во основите на Финансии и сметководство или Човечки ресурси.

Со комплетирањето на практичната работа кандидатите ќе се стекнат и ќе ги подобрат своите:

  • вештини во областа на финансии и сметководство
  • вештини во областа на човечки ресурси
  • работни навики
  • професионален однос кон работата и кон други колеги

 

Услови на практичната работа:

Траење: 3 месеци

Работа во една смена

Организиран превоз до и од Аеродромот

Организиран оброк

Сите заинтересирани кандидати можат да го испратат своето CV на маил адреса: jobsmk@tav.aero, со назнака “Практична работа“.

Со испраќање на Вашето CV сметаме дека сте согласни да ги чуваме Вашите лични податоци до 6 месеци во нашата база согласно правилата за заштита на личните податоци.

Ве молиме имајте во предвид дека само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

Во очекување сме на Вашите апликации!

КЛИКНИ