ИТ техничар

  • Објавен пред 5 месеци
  • ДДС Компјутери
  • Активен до 25.05.2017
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Инсталација, поправка и испорака на персонални компјутери, печатари, мултифункциски уреди, потрошни материјали.

Електро-техничар, пожелно работно искуство , возачка дозвола Б-категорија, знаење на англиски јазик.

Предност имаат лица кои имаат искуство со одржување на принтери,  уреди и мултифункциски уреди .

КЛИКНИ