Оператори на Хемиски премази

 • Објавен пред 3 недели
 • ЕСИ
 • Активен до 20.10.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ЕСИ:

Помошници во продавница

За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со производство на катализатори за автомобилска индустрија потребни се:

Оператори за хемиски премази (Скопје, Велес, Куманово)

 

ЗАДАЧИ:

 • Правење на смеси за катализатори;
 • Дозирање на смеси за катализатори;
 • Следење на процедурите за безбедност при работа;

 

БАРАМЕ:

 

 • ССС;
 • Работно искуство во производствена или средина со хемиски процеси ќе се смета за предност;
 • Основно познавање на работа со компјутер;
 • Задолжително следење на правилата и процедурите за работа;
 • Носење на задолжителна заштитна опрема;
 • Следење на процедурите за безбедност и здравје при работа;
 • Сменско работење (во три смени);

НУДИМЕ:

 • Обезбеден трансфер до работа;
 • Обезбеден дневен оброк;
 • Обезбедена обука;

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

 

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

 

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

 

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

КЛИКНИ