Продавачка

  • Објавен пред 2 недели
  • КРИН-М ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 29.01.2022
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Се бара претставителна, креативна и сериозна личност за работа во цвеќара, способна за работа во тим.

  • Со или без работно искуство со желба за да научи..
  • Со средно обрзование.
  • Телефон зa контакт: 070 333 310
барај огласи за вработување » барај останати огласи »