Возач

За компанијата: Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ПОЛИЕСТЕРДЕЈ:

Плакатер - Возач

Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор во нашиот брз и одржлив развој.

Распишуваме оглас за работното место „Возач“.

На огласот можат да конкурираат кандидати кои сметаат дека ги поседуваат долунаведените лични карактеристики и потребни квалификации

 • Минимум средно образование;
 • Претходно работно искуство во иста или слична област ќе се смета за предност
 • Општо познавање на возилата во поглед на механиката ( увидување на дефект)
 • Совесно и одговорно управување со возилата 
 • Познавање на територијата на Град Скопје 
 • Основно познавање на англиски јазик 
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија.

Опис на работно место:

 • Транспорт на вработени 
 • Достава на материјали 
 • Управување со виљушкари, палетари со цел олеснување при утовар
 • Набавка на материјали
 • Одржување на возилата.

Нудиме:

 • Одлична работна атмосфера;
 • Бонус за секоја препорака на пријател за вработување
 • Платено колективно осигурување од незгода
 • Навремена исплата на плата, додатоци на плата  и К-15
 • Работна униформа согласно временските прилики;
 • Плата по договор;

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, испратете ни го вашето CV  на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака: “за работна позиција Возач”.

Само кандидатите кои ќе влезат во најтесниот круг ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.

Веб сајт: 

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »