општи работници

Плата 35.000 ден.

ДППУ ДРАБИ КОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје е фирма која постои од 1994 година и која се бави со обработка на мермер и гранит. Во моментов имаме потреба од вработени на позицијата општи работници.

 

Кандидатот потребно е да ги поседува следниве квалитети:

  • Искуство во вршење на општи градежни работи
  • Колегијалност
  • Љубезност

 

Пријавување на определено време со можност за продолжување.

Платата е 35.000 денари.

Заинтересираните кандидати можат да аплицираат на e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]  или да се јават на 070 219 965.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »