Kafe Li

  • Објавен пред 7 месеци
  • DUPTU Devol
  • Активен до 22.04.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Персонал за работа во кафуле. 

КЛИКНИ