Платена пракса во одделот на продажба

 • Објавен пред 2 месеци
 • BISNODE
 • Активен до 17.10.2018
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

BISNODE Словенија – претставништво Скопје, партнер на најголемата бонитетна куќа на светот Dun & Bradstreet со својата регионална канцеларија за Македонија, Албанија и Косово.

Bisnode е водечка европска компанија во областа на обработка и анализа на податоци. Со користење на нашите паметни платформи на податоци, на нашите клиенти им овозможуваме донесување на мудри одлуки.

Нашата глобална база од 250 милиони он-лајн бонитетни извештаи од повеќе од 200 земји низ целиот свет, овозможува брз пристап до голем број на корисни информации и податоци, како и на сите критични факти и бројки кои го намалуваат ризикот и кои што се клучни при донесување одлуки.

Објавуваме оглас за пракса во одделот на продажба.

Услови за аплицирање:

 • Студент на завршна година или постдипломец, департман - Маркетинг.
 • Одлично познавање на македонски и aнглиски јазик.
 • Аналитички и истражувачки вештини.
 • Комуникативни, флексибилни, динамични способности.
   

 Времетраење на праксата: 3 месеци со можност на редовно вработување.
 Надоместок : 10,000 МКД/месец

Доколку сакате да имате добра референца и предност со искуство во мултинационална компанија, пратете ваше CV со слика, препораки, и друга придружна документација на нашата електронска пошта info.mk@bisnode.com
Кандидатите ќе бидат контактирани за да се закаже состанок за интервју.

КЛИКНИ