Механичар  (товарен програм и градежни машнини )

ДГТ Жикол е една од најголемите градежни компании во Македонија, која 30 години успешно работи на македонскиот пазар,

доколку ги имате потребните квалификации, ја очекуваме Вашата апликација.

 

Механичар  (товарен програм и градежни машнини )   2 извршители

 

Потребни квалификации:

  • Работно искуство механика на товарен програм и градежни машини
  • Завршено стручно образование
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Исполнителен, иницијативен
  • Способност за тимска работа
  • Способност за работа под притисок и во дадени рокови

Вашата професионална биографија доставете ја на e-mail: vrabotuvanje@zikol.com.mk

тел.071 23 88 79

 

КЛИКНИ