Административен работник

  • Објавен пред 2 недели
  • Елен ЈТД
  • Активен до 20.10.2021
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Кочани

ЕЛТЕ центар има потреба од работник или работничка за работа на каса, работа со компјутер, и средување на документи.

Предност ќе имаат кандидатите со завршено високо образование и со претходно стекнато работно искуство.

Заинтересираните да се јават на телефонскиот број: 078 328 706 или во просториите на ЕЛТЕ центар, кој се наоѓа на улицата „Скопска“ број 7 во Кочани (поранешна „Софра“).