КООРДИНАТОР НА СКЛАД / МАГАЦИН

 • Објавен пред 2 недели
 • Мотиви
 • Активен до 02.07.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент, реномирана компанија од Индустриска зона ЌОЈЛИЈА - ПЕТРОВЕЦ вработува

 

КООРДИНАТОР НА СКЛАД / МАГАЦИН

 

 

Потребни квалификации

 

 • Завршенo средно образование
 • Работно искуство од 5 години на слична позиција
 • Познавање на потребна опрема за извршување на дневните активности (ИТ, возен парк, против пожарна заштита, ЛЗО)
 • Познавање на апликацијата WMS
 • Познавање на MS Office
 • Спремање на извештаји
 • Вештини за комуникација
 • Организиран и самостоен начин на работа
 • Флексибилност

 

      Главни задачи и области на активности:

 

 • Планирање на работните активности за вработените
 • Планирање на искористеност на складишен простор
 • Анализи и извештаји за искористеност на просторот во складот и информирање
 • Користење на WMS и известување за проблеми генерирани од истата
 • Познавање на TMS и известување за проблеми генерирани од истата
 • Месечни евалуации на вработените за нивните работни обврски
 • Извршување на работни активности по налог на проект менаџерот
 • Спроведување на контроли на извршувањето на работните активности

 

         Што нудиме

 

 • Работа во две смени: ПРВА 08.00 до 16.00 и ВТОРА 12.00 до 20.00
 • Се работи од Понеделник до Петок
 • Одлични месечни примања
 • Годишен регрес
 • Платен годишен одмор од 20 дена
 • ОБЕЗБЕДЕН ПРЕВОЗ ЗА ПРВА СМЕНА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги Испратат на: kariera@motivi.mk со назнака , Координатор на склад најдоцна до: 02/07/2020

 

 

КЛИКНИ