Курир (Струмица)

 • Објавен пред 6 месеци
 • БРЗА ПРАТКА ДОО
 • Активен до 27.04.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Струмица

Поштенската компанија Брза Пратка има потреба од курир/доставувач за територија на град Струмица.

Услови:

 • Завршено средно образование
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Познавање на градот (пожелно е претходно работно искуство на иста или слична позиција)

Личен профил:

 • Вредна и одговорна личност
 • Деловна култура
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Лојалност и флексибилност

Одговорности и задачи:

 • Утовар/истовар, превземање и доставување на пратки
 • Водење на уредна документација
 • Одговорност за проток на пратки

Платата ќе изнесува од 13.000 до 20.000 денари, а работното време е од вторник до сабота.

Вашата професионална биографија испратете ја на komercija@brzapratka.com со назнака „Курир Струмица“

Мејловите без назнака нема да бидат земени во предвид.

Ве очекуваме!

КЛИКНИ