Хигиеничарки

  • Објавен на 2.2018
  • ДИМЕ ДОО Скопје
  • Активен до 17.02.2018
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Мелничко пекарска индустрија ДИМЕ ДОО Скопје има потреба од:

 

Хигиеничарки

 

ите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја Кратка Биографија на blagoja@dime.com.mk или dpp.dime@t-home.mk.Телефон за контакт 075/322-336 од 09 до 15 часот

КЛИКНИ