Оператор за доработка

Плата од 22.000 ден.

За компанијата: Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ПОЛИЕСТЕРДЕЈ:

Плакатер - Возач

Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор во нашиот брз и одржлив развој.

Распишуваме оглас за работното место „Оператор за доработка (финишер)”  

На огласот можат да конкурираат кандидати кои сметаат дека ги поседуваат долунаведените карактеристики.

Карактерискити на кандидатот:

 • Минимум завршено средно образование
 • Комуникативност;
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи;
 • Флексибилност, проактивност и лојалност;
 • Желба за докажување и напредок;
 • Способност за самостојна и тимска работа;
 • Работно искуство на иста или слична работна позиција ќе се смета за предност.
 • Работно искуство во конфекција ќе се смета за предност.

Опис на работно место:

 • Финална обработка на испечатените материјали согласно работните налози и упатства на претпоставените;
 • Пополнување на работни налози во соодветен дел наменет за печатење;
 • Евиденција на потрошен материјал за печатење.

Нудиме:

 • Одлична работна атмосфера;
 • Можност за напредок доколку кандидатот покаже желба, знаење и способност да се носи со своите работни обврски;
 • Навремена исплата на плата, додатоци на плата  и К-15
 • Работна униформа согласно временските прилики;
 • Плата по договор;

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим и кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го вашето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со наслов: “за работна позиција оператор за доработка”.

Само кандидатите кои ќе влезат во најтесниот круг ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.

Веб сајт: 

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »