Графички дизајнер

 • Објавен пред 4 дена
 • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
 • Активен до 09.12.2021
 • Позиција: Дизајнер
 • Локација: Скопје

Најголемиот принт центар во Македонија - Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор во нашиот брз и одржлив развој.

Распишуваме оглас за работното место „Графички дизајнер“.

На огласот можат да конкурираат кандидати кои сметаат дека ги поседуваат долунаведените лични карактеристики и потребни квалификации.

Работниот однос се заснова на определено време за период од 1 месец, со можност за продолжување на 3, 6 или 12 месеци или на неопределено време.

Лични карактерискити на кандидатот:

 • Комуникативност;
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи;
 • Флексибилност, проактивност и лојалност;
 • Желба за докажување и напредок;
 • Способност за самостојна и тимска работа.

Професионални знаења и способности

 • Познавање на Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign и останати алатки
 • Познавање на англиски јазик
 • Активно познавање на глобалните трендови во креативната индустрија
 • Ефикасно управување со времето
 • Добри презентациски вештини
 • Одлично познавање на Word, Excel и Outlook

Опис на работно место:

 • Спроведување и контролирање на процесот од изработка на графички и визуелни решенија
 • Графички решенија и подготовка за печатење на различни материјали
 • Комуникација со клиенти во процесот на реализација на проектите

Нудиме:

 • Одлична работна атмосфера
 • Можност за постојан раст и развој

Предност ќе имаат кандидатите кои имаат претходно работно искуство.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим и кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го вашето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со наслов: “за работна позиција припрес оператор”.

Само кандидатите кои ќе влезат во најтесниот круг ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.

Веб сајт: 

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk