FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА во JYSK ТЕТОВО

 • Објавен пред 11 месеци
 • Skandinavian Living DOO
 • Активен до 18.04.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Тетово

(преземи го огласот како слика)

JYSK е меѓународен малопродажен ланец кој продава "сè за дома". Со мисија да се даде одлична понуда за секого, JYSK, со потекло од Данска, е една од најбрзо растечките ланци на продавници во светот, во рамките на "спиење и живеење". Денес JYSK групацијата се состои од повеќе 2 567 продавници, 22 000 вработени во 49 земји низ светот.

 

JYSK Macedonia објавува:

ОГЛАС ЗА РАБОТА

 

Работно место:

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА во JYSK ТЕТОВО

 

Личен профил:

 • Одлични комуникациски и презентерски способности
 • Ведрост, претставителност и комуникативност
 • Лојалност, иницијативност, енергичност и насоченост кон резултати
 • Грижа и ориентираност кон клиенти
 • Способност за тимска работа, флексибилност, љубезност и работа под притисок
 • Способност за работа во смени

 

Потребни Квалификации:

 • Завршено најмалку ССС,
 • Одлична комуникација во продажба,
 • Одлично познавање на компјутер (Word, Excel),
 • Активна комуникација на англиски јазик.

 

Испратете ваше CV на: careers@jysk.mk

Аплицирајте до: 30.04.2018

КЛИКНИ