Продавач/ка на бензиска станица

 • Објавен пред една недела
 • НАС МБД
 • Активен до 20.04.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

НАС ПЕТРОЛ Скопје – Ѓорче Петров, објавува оглас за вработување на полно работно време за следна позиција: 

ПРОДАВАЧ/КА НА БЕНЗИНСКА СТАНИЦА

Потребни квалификации:

 • Подготвеност за работа во 3 смени
 • Познавање на работа со MS OFFICE и фискализација
 • Возачка дозвола Б – Категорија ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност
 • Претходно работно искуство на бензиска станица ќе се смета за предност

Работни задачи:

 • Точење на гориво и продажба на дополнителниот асортиман на маркетот
 • Уредно и совесно наплатување и издававање на фискални сметки, фактури и испратници, водење на сменски и дневни евиденции
 • Прием и отпрема на роба
 • Одржување на хигиена во смена на продажниот простор

Личен Профил:

 • Љубезност, комуникативност, позитивност, лојалност, флексибилност и посветеност кон работните задачи ќе се смета за голема предност.

ОГЛАСОТ ВАЖИ ЗА РАБОТНО МЕСТО ЗА НА БЕНЗИСКА СТАНИЦА НАС ПЕТРОЛ ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ !

Вашата Биографија (CV) со фотографија испратете ја на следна е-маил адреса:

[email protected]